Dve poti sta do vrha hrasta; splezati na drevo
ali sesti na želod. (avtor neznan)

Gozdno društvo VZNIK je neprofitna organizacija. Člani s svojim prostovoljnim delom skrbimo za gozdove po naših najboljših močeh: širšo javnost ozaveščamo o pomenu gozdov, lastnikom gozdov svetujemo in jih usmerjamo v sonaravno gospodarjenje, organiziramo čistilne akcije in tako prispevamo k bolj čistemu okolju ter postavljamo gnezdilnice in sadimo drevesa, kjer je to smotrno.

 

Vsakdo lahko postane član društva in tako prispeva v dobrobit naših gozdov. Kot član lahko aktivno sodelujete v društvu in se udeležujete prostovoljnih akcij, ki jih organiziramo.

 

Član društva lahko postane tudi podjetje ali drugo društvo oziroma organizacija.

 

Sredstva za delovanje društva in nakup materiala in sadik pridobivamo s članarinami in z donacijami, občasno pa opravimo tudi razna gozdno-gojitvena dela za gozdna podjetja.

 

Članarina za fizične osebe za leto 2019 in 2020 znaša 15,00 €, oziroma 10,00 € za otroke do dopolnjenega 12. leta starosti. Od vsake članarine 5,00 € namenimo nakupu sadik.

 

Članarina za pravne osebe znaša 50,00 €, pri čemer 25,00 € namenimo nakupu sadik. Podjetje s pristopom v društvo pridobi tudi certifikat!

 

Pristopno izjavo lahko pošljete na naslov društva oziroma izpolnite spodnji obrazec.

 

Članarino lahko poravnate na sedežu društva oziroma z nakazilom na TTR društva: SI56 30000 0027 237 539

Scroll to Top